Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief:

Naam

E-mailadres:

 
 
 


Samenwerkingen

Tennismatching staat proactief in de markt. Dit betekent dat wij met veel marktpartijen contact houden en weten wat er speelt. Deze proactieve houding zorgt er ook voor dat wij met verschillende partijen een duurzame samenwerking aangaan. De samenwerkingen stellen ons in staat om voor u als tennisvereniging meerwaarde te creëren binnen de vereniging, een nog breder dienstenpakket en verenigingsondersteuning aan te bieden. Daarnaast biedt dit ons de mogelijkheid om richting de tennisleraar een completer pakket te faciliteren.

Enkele van onze duurzame samenwerkingsverbanden vindt u hieronder. Door op het logo van de betreffende organisatie te klikken, wordt u doorverwezen naar hun website.

 

 

Wij werken met Tennisschool Netwerk op duurzame wijze samen. Dit stelt ons in staat om voor de jeugdleden van een van onze vereniging overkoepelende tennislessen aan te bieden op regionaal hoger niveau. Daarnaast werken wij samen bij het aantrekken van nieuwe tennisleraren en biedt het mogelijkheden om in de winter overdekt te tennissen in de nabijheid van omgeving Woerden.

   

 

 

 

Tennisloods (online webshop) levert aan onze organisatie de benodigde (les)materialen en kleedt onze organisatie aan. Door de samenwerking zijn wij in staat om zowel voor tennisvereniging als voor tennisleraar maatwerk te leveren op het gebied van tennismaterialen. Van het leveren van tennisballen tot het mogelijk maken van testrackets voor de leden van de vereniging, Tennisloods draagt bij aan de professionele dienstverlening van onze organisatie.

Ambitieuze tennisleraar met A en B licentie, Utrecht en omgeving

Wij zijn voor deze enthousiaste en ambitieuze tennisleraar op zoek naar een passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

Ervaren tennisleraar uit Utrecht en omgeving

Enthousiaste tennisleraar uit omgeving Amersfoort/ Utrecht zoekt passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

Tennisleraar Amsterdam en regio

Tennisleraar met A-licentie en ervaring zoekt passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

 

  • Tennismatching
  • Pompmolenlaan 13, 3447 GK Woerden
  • +316 28864376
  • info@tennismatching.nl
  • Kvk 11066187
  • BTWid. NL169696856.B01