Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief:

Naam

E-mailadres:

 
 
 


Tennisvereniging

Wij staan garant voor een passende tennisleraar op uw vereniging en een hoogwaardige kwaliteit van organisatorische ondersteuning. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de verzorging van de tennislessen. Door ons grote netwerk in de tennisbranche, kunnen wij u kennis laten maken met een geschikte tennisleraar om zo tot een succesvolle ‘match’ te komen. Wij verzorgen de gehele wervings- en selectieprocedure van uw nieuwe tennisleraar, uiteraard in onderling overleg. Mocht uw tennisleraar door ziekte of blessure geen les kunnen geven dan zorgen wij voor passende vervanging. Omdat wij ons verplichten tot een succesvolle afloop van de tennislessen onderhouden wij intensief contact met uw tennisvereniging door middel van periodiek overleg. Hierdoor weten wij wat er binnen uw vereniging speelt en kunnen wij hierop inspringen.

Hiernaast bieden wij ook andere vormen van ondersteuning. Het kan zo zijn dat u als vereniging een eigen tennisleraar heeft, maar niet de risico’s van het (juridische) werkgeverschap wilt lopen. U kunt dan uw tennisleraar bij ons onderbrengen, zonder de feitelijke aanwijzingsbevoegdheid te verliezen. Een belangrijk voordeel hiervan is dat uw vereniging ook geen omkijken meer heeft naar de bijkomende administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat dit van begin tot eind in goede banen wordt geleid. Wij pretenderen de goedkoopste ongesubsidieerde tennisorganisatie te zijn op dit gebied, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Daarnaast kan het zijn dat u uw tennisleraar wel zelf in dienst wilt houden, maar dat u de salarisadministratie wilt uitbesteden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in financiële administratie op dit gebied, kunnen wij het gehele pakket van salarisadministratie voor u uitvoeren.
Verder kunt u ook bij ons terecht voor advies op allerlei gebieden. Wij kunnen u advies geven over trainingsbeleid, trainingszaken en ondersteuning op het gebied van andere verenigingsactiviteiten (denk aan management-/beleidsvraagstukken). Tevens bieden wij in beginsel gratis juridisch advies met betrekking tot arbeidsrecht, contractenrecht en aanverwante sportjuridische zaken. Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie, neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in onder het kopje ‘contact’. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Ambitieuze tennisleraar met A en B licentie, Utrecht en omgeving

Wij zijn voor deze enthousiaste en ambitieuze tennisleraar op zoek naar een passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

Tennisleraar Amsterdam en regio

Tennisleraar met A-licentie en ervaring zoekt passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

Ervaren tennisleraar uit Utrecht en omgeving

Enthousiaste tennisleraar uit omgeving Amersfoort/ Utrecht zoekt passende tennisvereniging. [ reageer nu ]

 

  • Tennismatching
  • Pompmolenlaan 13, 3447 GK Woerden
  • +316 28864376
  • info@tennismatching.nl
  • Kvk 11066187
  • BTWid. NL169696856.B01